Èxit de la XIII TotalEnergies Gran Fons Alberto Contador!

El passat dissabte 21 de setembre va tenir lloc la XIII TotalEnergies Gran Fons Alberto Contador, en aquest post t'ho expliquem tot!!

La XIII TotalEnergies Gran Fons Alberto Contador va tornar a ser tot un èxit. Més de 2000 ciclistes es van desplaçar a Oliva per gaudir del millor ciclisme amb els seus ídols Alberto Contador, Pedro Delgado i la neerlandesa Fem van Empel, actual Campiona del Món de Ciclocross.

L'esdeveniment va tenir lloc dissabte passat 21 de setembre i la sortida va ser a les 8.00 hores al costat de l'Hotel Oliva Nova Beach & Golf Resort. A la sortida el cel estava ennuvolat però la temperatura era perfecta per a la pràctica del ciclisme. No va ser fins al quilòmetre 80 que la pluja va aparèixer acompanyant els ciclistes fins a la meta, sense disminuir l'emoció i la companyonia viscuda durant el recorregut.

El Gran Fons Alberto Contador és un recorregut de 147 quilòmetres i més de 2.500 m de desnivell acumulat per les províncies de València i d'Alacant. Després del tall oficial de la cinta, Alberto Contador va esperar que tots els participants sortissin per anar remuntant i saludar-los a tots. Finalment, va aconseguir el també guanyador del Tour de França Pedro Delgado, per travessar junts la línia de meta.

Per donar més emoció a la prova, al quilòmetre 40 hi havia el tram cronometrat de l'ascensió a l'alt del Coll de Rates de 6,6 quilòmetres al 5,5% de desnivell. El guanyador masculí va ser Gonzalo Ariño, i la femenina Fem van Empel.

Després de l'arribada a meta els participants han pogut gaudir d'un final de festa i han rebut la seva medalla commemorativa que els recordarà sempre la participació a la GRAN FONS ALBERTO COMPTADOR 2024.

L'equip d'Arrivo cycling es va desplaçar fins a Oliva per assistir els participants que van reservar a través de la nostra agència. Ells van poder gaudir d'avantatges com la recollida de dorsal a la CARPA VIP Arrivo Cycling i la sortida preferent el dia de l'esdeveniment.

Si tu també vols formar part de l'esdeveniment Gran Fons Alberto Contador a les properes edicions, no dubtis a contactar-nos per email estarem encantats d'oferir-te els millors paquets!